За нас

ЗА НАС
В замяна на това да опишем кои сме ние, решихме да отговорим на някой от въпросите, които най-често ни задават, откакто стартирахме това начинание.

ЗАЩО МАГАЗИН ЗА ВИНО И МАРКОВ АЛКОХОЛ?
От скоро виното се превърна за нас в много приятно хоби, емоция, страст. В желанието си да го опознаем по-добре, за да можем да го ценим, започнахме да се интересуваме от него по-задълбочено. Задълбоченото проучване се състои разбира се в опитване на нови и нови вина. Професионалният ни път също малко или много ни поведе в тази посока. И тогава решихме да се опитаме да сбъднем една мечта - когато професията ти е хоби, а клиентите- приятели, да нямаш и един работен ден!

Последва период на постепенно разширяване на търговската ни дейност, като в момента освен вино, ние предлагаме разнообразен асортимент от спиртни напитки на почти всички производители и вносители в България.

КАКВО ОТКРИХМЕ ЗА БЪЛГАРСКОТО ВИНО?
В дегустационния си път забелязахме, че напоследък в България се правят много качествени вина с модерни визии от ентусиазирани винари, желаещи да покажат ново лице на българското винопроизводство. Желанието ни е да фокусираме предлагането и да предоставим на клиентите си възможност да се запознаят с колкото се може повече интересни български вина на едно място. Сигурни сме, че голяма част от тях ще бъдат учудени и приятно изненадани до къде е стигнало развитието на българския винен пазар!

КАКВО ПРЕДЛАГА „БАЛКАНТУР“ ООД?
Фирмата разполага с модерна складова база, намираща се в град Карлово. Поддържаме оптимално продуктово портфолио, съобразено с нуждите на пазара, като разполагаме с богат асортимент от висококачествени български и вносни високоалкохолни напитки и вина.

„Балкантур“ ООД успешно си партнира с водещи фирми, производители и вносители на високоалкохолни напитки, вина и тютюневи изделия. В портфолиото ни може да откриете всичко, което Ви е необходимо за зареждането на Вашето заведение, магазин или парти, започвайки от добре познатите Ви български напитки, преминавайки през световноизвестните високоалкохолни продукти и стигайки до най-изтънчените вина и бренди.

Разполага с добър екип и благодарение на неговия професионален подход, обслужването ни е коректно и точно. Нашият стремеж за максимално задоволяване на потребителското търсене преминава в трайно сътрудничество и партньорство с клиентите ни, което ни позволява да предлагаме индивидуални решения на проблемите им и да отговаряме на техните изисквания в най-кратък срок.